Nærområdet

Sundtkvartalet ligger sentralt plassert i Oslo med byens mest urbane kvaliteter like i nærheten. Spaser noen få minutter og du kan være på vidt forskjellige steder som Oslo S, Mathallen, Torggata, Schous plass og resten av nedre Grunerløkka – eller Bjørvika med den kommende bystranden rett på utsiden av Operaen.

Området i og rundt Schous kulturbryggeri har mye å by på. Her finner du kulturtilbud som Popsenteret, Riksscenen for folkemusikk, joik og folkedans, Øvingshotellet, Galleri 69 og Oslo musikk- og kulturskole. Treningssenteret SATS ligger her, samt en rekke spisesteder, blant annet Trattoria Popolare og SudØst som begge har stor uteservering i solen.Ny gangsti

Turveien fra Sundtkvartalet og ned mot Oslo S har nylig vært igjennom en omfattende oppgradering. Både den nye belysningen og den nye gangveien er viktige elementer for trivsel og trygghet.

Den nye lysplanen inkluderer ny belysning på broene og på tilførselsveiene ned til elva. Områdene er lyssatt som en park. Mange av de store trekronene er vakkert belyst og gir en fin parkstemning.Ute til lunsj

Frister det med lunsj eller middag? Da har du mye å velge i noen kvartaler fra arbeidsplassen! Opplev en perfekt miks av pulserende storbylarm og døsig Løkkastemning på SüdØst asian crossover, Delicatessen tapas bar, italienske Trattoria Popolare, franske Le Benjamin, Trancher Entrecôte, Jacob Aall eller indiske New Anarkali. I nedre del av Markveien finner du Bugges Eftf. og Markveien Mat & Vinhus. Om du går mot sjøen fra Sundtkvartalet, kan du besøke Dattera til Hagen og Café con Bar som begge serverer lunsj innen- og utendørs.